2 januari 2019

Ronduit is nu écht begonnen

Tijdens mijn studie had ik al de ambitie om mijn eigen bedrijf(je) te beginnen. Ik zou websites gaan ontwerpen en bouwen voor andere startende ondernemers. Wel op mijn eigen manier; ontwerpen die ergens op slaan, geen standaard WordPress templates en iedereen zijn eigen herkenbare stijl. Dat is dan ook de missie van Studio Ronduit; zorgen dat al haar klanten een herkenbare en eigen stijl hebben.

Koffiebeker Studio Ronduit

Nu heb ik de afgelopen jaren bij NRC Media gewerkt, waar ik veel heb geleerd van drukwerk en het ontwerpen daarvoor. Drukwerk is in veel opzichten een totaal andere discipline dan het ontwerpen voor een beeldscherm, wat ik gewend was vanuit de projecten die ik al had gedaan. Met Studio Ronduit wil ik zowel digitaal werk als het drukwerk voor mijn rekening gaan nemen.

In november van 2017 kreeg ik de kans om mee te werken aan een project voor FrieslandCampina. Deze kans heb ik aangenomen en heb in korte tijd mooie oplossingen ontworpen voor de wervingssite van dat bedrijf. (website) Dit was het laatste zetje dat ik nodig had om naar de Kamer van Koophandel te gaan en mijn eigen bedrijf te registreren.

Nu is het bijna een jaar later en heb ik onder de naam “Studio Ronduit” een aantal projecten mogen doen. Dit is me zo goed bevallen dat ik heb besloten om het wat serieuzer aan te pakken en fulltime te gaan werken aan Studio Ronduit!

Door samen te werken met de beste mensen uit mijn netwerk maak ik mooie producten voor de leukste opdrachtgevers. Op het blog op deze site zul je updates gaan vinden van projecten waar ik aan werk en heb gewerkt.

Tot slot ben ik natuurlijk opzoek naar nog meer projecten. Kan ik iets voor jou of voor jouw bedrijf betekenen? Laat het weten!