NRC Media

NRC Media is een van de grote media bedrijven in Nederland. Met de kranten NRC Handelsblad en NRC Next wordt dagelijks een publiek bereikt van duizenden abonnees.

Ik mag geregeld werk leveren voor dit mooie merk. Zo ontwerp ik online advertentiemateriaal en presentaties en uitnodigingen voor grote evenementen zoals de Nacht van NRC.

Het grootste project wat ik voor NRC heb gedaan is de website van nrcmedia.nl. Deze heb ik samen met Robbert Grobben ontwikkeld en is het visitekaartje voor alle adverteerders van NRC. Lees meer hierover in dit artikel.

Projecten voor NRC Media

28 september 2019

Webdesign NRC Media

NRC Handelsblad en nrc.next, wie kent het niet? Ik heb de eer om van nrcmedia.nl een redesign te maken om ervoor te zorgen dat de zakelijke klanten en adverteerders een mooi visitekaartje te zien krijgen. NRC heeft mij gevraagd om een nieuwe site te…

15 juli 2019

Online bannering voor NRC

NRC lanceerde een aantal weken geleden hun nieuwe campagne met online bannering. Wellicht ben je ze al tegen gekomen op Instagram, Facebook of een andere website. Ik maakte in opdracht van NRC deze banners. In de strakke NRC stijl maar het valt wel op!…

Meer klanten