Goedkoop logo ontwerpen?

Een logo is het gezicht van elk merk. Iedereen komt dagelijks honderden verschillende logo’s en reclame-uitingen tegen. Daarvan kunnen we er slechts een aantal onthouden. Het is dus belangrijk dat jouw logo uniek is en zich onderscheidt van logo’s van je concurrenten. Wat zijn de kosten van een logo? Die vraag is helaas lastig te beantwoorden. Over een logo moet heel goed nagedacht worden en de juiste emotie overbrengen op jouw doelgroep. De prijs kan daardoor enorm verschillend zijn. Ik leer jouw bedrijf graag kennen, samen werken we aan het nieuwe gezicht voor het merk. Studio Ronduit helpt jouw merk op de kaart te zetten door een goed doordacht logo die jouw doelgroep aanspreekt. Lees hier om te zien welke stappen we doorlopen in het process naar jouw logo waarmee jouw bedrijf jaren vooruit kan.

een goedkoop logo laten ontwerpen en toch deskundig

Voor elk budget kunt u een logo laten maken. Bij Studio Ronduit kan dit al vanaf 500 euro. Vaak krijg ik te horen “maar ik wil een simpel goedkoop logootje”. In mijn ogen bestaan deze logo’s niet. Zelfs de meest ‘simpele’ logo’s zoals een letter- of wordmark logo, hebben tijd nodig om uitgedacht te worden. Hierbij is de keuze van het lettertype (font) het belangrijkste.

Andere branches vragen om een iconmark logo waarbij ik creatief nadenk om de essentie van jouw merk in een simpel en uniek beeld te vatten.

goedkoop logo laten ontwerpen

Studio Ronduit kan voor jouw merk van alles betekenen op dit gebied. Heb je al een huisstijl en heb je vaak kleine opmaak klusjes? Kijk dan even naar mijn Rots in de Branding Service.

deskundig en creatief

Tikkie eigenwijs

Dit zorgt voor gedurfde logo ontwerpen! Bij Studio Ronduit zit je goed.  

Creatief

Studio Ronduit zoekt naar invalshoeken en combinaties waar je zelf nog niet aan had gedacht. 

Kleine ondernemer?

Laat jouw merk shinen als een ‘billion dollar company’ ook met logo ontwerpen door Studio Ronduit vanaf 500 euro.

Deskundig

Zelfs het goedkoopste logo ontwerp van Studio Ronduit zijn geoptimaliseerd voor zowel drukwerk als digitaal.

Persoonlijk

Jouw wensen zijn ronduit belangrijk bij logo ontwerp door Studio Ronduit. 

Voor alle formaten

Het is belangrijk om je logo responsive te ontwerpen. Zo kun je je logo enorm afbeelden op je bedrijfsauto én blijft je logo herkenbaar op kleine beeldschermen.  

recent logo en brandingwerk