Goedkope WordPress websites

Een goede WordPress website is tegenwoordig een must-have voor een succesvol bedrijf! Maar of het nou een informatieve, goedkope WordPress website is of dat het een uitgebreide webshop; Studio Ronduit zorgt ervoor dat jouw WordPress site er altijd goed uit ziet en dat je deze zelf kunt aanpassen zonder moeite.

Daar komt nog bij dat alle WordPress websites die Studio Ronduit ontwerpt, unieke WordPress webdesigns zijn en voor elke klant speciaal zijn ontworpen. Studio Ronduit luistert bij het maken van de WordPress thema ontwerpen naar de klant en de eind gebruiker.

goedkope WordPress website; perfecte etalage van jouw merk

De WordPress website is de etalage van het bedrijf. Hier kunnen mensen snel voorbij lopen (lees: wegklikken) als ze niet worden aangetrokken door wat ze zien. Maar het kan mensen nieuwsgierig maken als je het goed inricht. Dit kan zelfs met de goedkoopste WordPress website!

Door eerst een goed doordacht ontwerp te maken schetsen we een perfect beeld van hoe de WordPress site er uit komt te zien. Het is als een prototype. Over de inhoud van de site wordt van te voren supergoed nagedacht. Wat past er bij jouw merk? Wat kan een leuke verrassende toevoeging zijn zodat de doelgroep jouw ook daadwerkelijk onthoud.

Wil je eens praten over hoe jouw merk haar WordPress website naar een hoger niveau kan brengen? Dit kan gewoon vrijblijvend! Neem even contact op 😊

WordPress design en WordPress development

Unieke WordPress thema’s

Studio Ronduit doet niet aan standaard templates; alle WordPress sites door Studio Ronduit zijn speciaal voor de klant gemaakt. Hierdoor komt het merk zo goed mogelijk tot zijn recht. Studio Ronduit zoekt samen met jou naar de kern van het merk en het WordPress theme past daardoor perfect.

Ux / Ui design

Bij het ontwikkelen van de site wordt over alle stappen nauwkeurig nagedacht. We beginnen niet zomaar met het WordPress development. Dat begint met het uitdenken van de structuur van de website. De ervaring die de gebruiker uiteindelijk heeft noemen we de User Experience (UX). De term User Interface (Ui) is hier nauw mee verbonden.

WordPress kennis

Studio Ronduit beschikt over de juiste technische kennis en ervaring om een veilige, betrouwbare en goed werkende WordPress website te creëren. Als de website live staat zal Studio Ronduit blijven ondersteunen door updates uit te voeren en de site te beschermen tegen hackers.

Video en animatie

Videomarketing is een van de snelste manieren om je doelgroep te bereiken. Een WordPress website komt echt tot leven met video’s en (micro) animaties. Studio Ronduit heeft de vaardigheid in huis om soepele animaties te maken en te implementeren jouw website. In samenwerking met Andere Koek Producties maken we video’s voor alle moderne media.