7 maart 2019

Alleeen maar leuke projecten

Ik ben nu een paar maanden lekker bezig en mensen vragen me steeds vaker hoe het gaat. Fijn vind ik dat, interesse. En het gaat goed! Ik heb tot nu toe al leuke projecten kunnen aannemen. Ik ben met die projecten druk bezig en kan niet wachten om ze te delen.

Aan het werk

Via Instagram plaats ik af en toe een bericht om te laten zien hoe ik werk en waar ik mee bezig ben. Als projecten zijn afgerond, zullen die hier op de site verschijnen. Dan kun je alle ins en outs over het project lezen en bekijken.

Wat doe ik nu

Ik ben momenteel bezig met veel projecten voor EGES Dyslexiezorg. De ruim 65 kaarten die ik voor het zogenaamde Spiekschrift heb gemaakt zijn inmiddel gedrukt. Meer hier over kun je hier en hier checken. Er liggen meer mooie ideeën op de plank. Zoals het uitbreiden van het Spiekschrift, het toevoegen van speelkaarten om spelenderwijs te leren, en een manier om het Spiekschrift te kunnen bestellen via de website van EGES.

Daarnaast maak ik voor een prachtig initiatief in Amsterdam Zuid-Oost, mijn woonplaats, een huisstijl en een compleet nieuwe website. Het logo dat ik heb ontworpen ga ik snel aan jullie laten zien! Over twee weken wordt dit tijdens een evenement onthuld.

Nog een project die bijna afgerond is, is een jubileumboek voor Akkermans Leisure and Golf. Ook dit hoop ik snel te kunnen laten zien.

Kortom; ik ben veel mooie en leuke dingen aan het maken. Als je het leuk vindt dit te volgen; volg me dan via Instagram, Dribbble en LinkedIn want daar deel ik alles als eerst.