Logo ontwerper

Een logo is het gezicht van jouw merk. Iedereen komt dagelijks honderden verschillende logo’s en reclame-uitingen tegen. Daarvan kunnen we er slechts een aantal onthouden. Het is dus belangrijk dat jouw logo uniek is en zich onderscheidt van logo’s van je concurrenten. Wat zijn de kosten van een logo ontwerper? Die vraag is helaas lastig te beantwoorden. Een logo ontwerper moet heel goed nadenken over jouw logo en de juiste emotie overbrengen op jouw doelgroep. De prijs kan daardoor enorm verschillend zijn. Ik leer jouw bedrijf graag kennen, samen werken we aan het nieuwe gezicht voor het merk. Studio Ronduit helpt jouw merk op de kaart te zetten door een goed doordacht logo ontwerp die jouw doelgroep aanspreekt. Lees verder om te zien welke stappen we doorlopen in het process naar jouw logo waarmee jouw bedrijf jaren vooruit kan.

Professionele logo ontwerper

Vaak krijg ik te horen “maar ik wil een simpel goedkoop logootje”. In mijn ogen bestaan deze logo’s niet. Zelfs de meest ‘simpele’ logo’s zoals een letter- of wordmark logo, hebben tijd nodig om uitgedacht te worden. Hierbij is de keuze van het lettertype (font) belangrijk.

Andere branches vragen om een iconmark logo waarbij ik creatief nadenk om de essentie van jouw merk in een simpel en uniek beeld te vatten.

goedkoop logo laten ontwerpen

Waarom Studio Ronduit?

Tikkie eigenwijs

Dit zorgt voor gedurfde logo ontwerpen! Bij Studio Ronduit zit je goed.  

Betaalbaar logo

Laat jouw merk shinen als een ‘billion dollar company’ met goedkoop logo ontwerp van Studio Ronduit.

Creatief

Studio Ronduit zoekt naar invalshoeken en cobinaties waar je zelf nog niet aan had gedacht. 

Professioneel logo

Logo ontwerp van Studio Ronduit is geoptimaliseerd voor zowel drukwerk als digitaal.

Persoonlijk

Ook na de samenwerking help ik je graag met het in stand houden van de huisstijl! 

Voor alle formaten

Het is belangrijk om je logo responsive te ontwerpen. Zo kun je je logo enorm afbeelden op je bedrijfsauto én blijft je logo herkenbaar op kleine beeldschermen.

recent logo en brandingwerk