18 december 2018

Studio Ronduit Ontwerpstudio Amsterdam

Hi! Mijn naam is Pieter Eg. Onder de naam Studio Ronduit, mijn ontwerpbureau in Amsterdam, maak ik mooie dingen voor leuke merken. Ik maak digitale producten zoals apps, websites en banners. Ook voor grafisch ontwerp voor drukwerk kun je bij Studio Ronduit terecht. Denk aan posters, boeken en creatieve folders.

Maar natuurlijk niet altijd! Ontwerpen gaat over mensen. Daarom hebben mensen er ook iets over te zeggen. Ik vind het belangrijk om in gesprek te gaan met mijn klant maar zéker ook met de doelgroep van hetgeen wat ik maak. Dat geeft het mooiste resultaat, wat ook écht werkt.

Digital Agency én Grafisch ontwerp bureau tegelijk

Ik zou niet de eerste zijn met een digital agency in Amsterdam. Echter zou ik Studio Ronduit geen digital agency willen noemen. Toch maak ik, vaak in samenwerking met andere professionals, gehele digitale producten van A tot Z. Ook zou ik Studio Ronduit geen grafisch ontwerp bureau willen noemen, ook al verwerk ik vaak grafische elementen en illustraties in de ontwerpen en producten.

Studio Ronduit is de verbinding tussen een digital agency en een grafisch ontwerp bureau die volgens mij vaak ontbreekt in Amsterdam. Studio Ronduit werkt niet als een DTP’er of UX designer in opdracht maar denkt mee, is eigenwijs en probeert van jouw project net zo goed een succes te maken als jij zelf.

Studio Ronduit is dus geen digital agency en ook geen grafisch ontwerp bureau. Maar wat dan wel? Het woord “Studio” in Studio Ronduit is heel bewust gekozen met deze reden. De werkzaamheden van Studio Ronduit zijn uiteenlopend. Studio Ronduit is dus gewoon studio Ronduit.