Projecten

webdesign

branding en logowerk

Ik probeer altijd creativiteit te mengen met commercie. Afhankelijk van wat de beste optie is, pas ik dat toe voor een digitaal een gedrukt medium. Alles wat ik maak is speciaal gemaakt voor jouw merk of bedrijf.

drukwerk

@studioronduit

klanten

Pieter Eg gaat op zoek naar de verborgen vormen en symbolen in de missie en visie van de organisatie. Een saillant detail is dat hij dat kan vertalen naar een illustratie dat herkenbaar is voor onze doelgroep.
Paco Núñez, ZO ZZP! Platform
Mijn website en logo hadden een ‘face lift’ nodig en Pieter was meteen de persoon waar ik aan dacht. Hij denkt goed met mij na om de beste keuzes te maken!
Rizairis Lacroes, oprichter Judicatio
Pieter heeft onze B2B-website voorzien van een nieuwe structuur en visueel opgeknapt met zelfgemaakte illustraties. Simpel, stijlvol en passend bij NRC. Hij heeft het daarbij mogelijk gemaakt dat we zelf eenvoudig een groot aantal elementen van de website kunnen aanpassen.
Ronald Bouwman, sales manager NRC Media
Voor het uitrollen van onze vernieuwde marketingstrategie hadden wij behoefte aan nieuwe promotie middelen, zowel online als fysiek. Pieter denkt proactief mee, heeft onze huisstijl uitstekend doorvertaald en hij heeft het materiaal in een mum van tijd opgeleverd. Top kwaliteit tegen een goede prijs. Ook voor een volgende klus kloppen wij aan bij Studio Ronduit!
Elzo Prenger, directeur Prenger Makelaars
Wij zijn trots op ons logo. Het geeft precies aan waar wij voor staan. Pieter heeft veel geduld wat maakt dat wij nog steeds heel prettig met hem samenwerken aan de website.
Mahmoud Mohammed, coordinator GroenplatVorm Zuidoost
Studio Ronduit/Pieter heeft voor ons een prachtig boek gemaakt van een verzameling foto’s, teksten en krantenknipsels. Naast de 30 jaar die ons bedrijf bestaat zijn we ook trots op de manier hoe het in het boek allemaal samenkomt!
Jeroen Akkermans, directeur/eigenaar Akkermans Leisure & golf