Webdesign door Studio Ronduit

Een goede website is tegenwoordig een must-have voor een succesvol bedrijf! Maar of het nou een simpele, informatieve website is waardoor klanten direct een beeld hebben van waar jouw merk voor staat, of dat het een uitgebreide webshop is; Studio Ronduit zorgt ervoor dat jouw site er altijd goed uit ziet en dat je deze zelf kunt aanpassen zonder veel moeite!

Daar komt nog bij dat alle websites die Studio Ronduit ontwerpt, unieke webdesigns zijn en voor elke klant speciaal zijn ontworpen. Studio Ronduit luistert bij het maken van de webdesigns naar de klant en de eind gebruiker.

de website is de etalage van jouw merk

Door eerst een goed doordacht webdesign te maken schetsen we een perfect beeld van hoe de site er uit komt te zien. Het is als een prototype. Over de inhoud van de site wordt van te voren supergoed nagedacht. Wat past er bij jouw merk? Wat kan een leuke verrassende toevoeging zijn zodat de doelgroep jouw ook daadwerkelijk onthoud.

De website is de etalage van het bedrijf. Hier kunnen mensen snel voorbij lopen (lees: wegklikken) als ze niet worden aangetrokken door wat ze zien. Maar het kan mensen nieuwsgierig maken als je het goed inricht!

Wil je eens praten over hoe jouw merk haar website naar een hoger niveau kan brengen? Dit kan gewoon vrijblijvend! Neem even contact op 😊

waarom Studio Ronduit?

Unieke ontwerpen

Studio Ronduit doet niet aan standaard templates; alle websites die door Studio Ronduit zijn ontwikkeld zijn speciaal voor de klant gemaakt. Hierdoor komt het merk zo goed mogelijk tot zijn recht. Studio Ronduit zoekt samen met jou naar de kern van het merk en het webdesign past daardoor perfect.

UX / UI design

Bij het ontwikkelen van de site wordt over alle stappen nauwkeurig nagedacht. We beginnen niet zomaar met het web development. Dat begint met het uitdenken van de structuur van de site. De ervaring die de gebruiker uiteindelijk heeft noemen we de User Experience (UX). De term User Interface (Ui) is hier nauw mee verbonden.

Technische kennis

Studio Ronduit beschikt over de juiste technische kennis en ervaring om een veilige, betrouwbare en goed werkende website te creëren. Als de website live staat zal Studio Ronduit blijven ondersteunen door updates uit te voeren en de site te beschermen tegen hackers.

Video en animatie

Een website komt echt tot leven met video’s en (micro) animaties! Studio Ronduit heeft de vaardigheid in huis om soepele animaties te maken en te implementeren jouw website. Videomarketing is een van de beste manieren om je doelgroep te bereiken. In samenwerking met Andere Koek Producties maken we video’s voor alle moderne media.